Locatie en bereikbaarheid

Verkeersveilige schoolomgeving : om veiligheidsredenen mag u het schooldomein niet met uw wagen oprijden om uw kind naar school te brengen of het af te halen.

Parkeerplaatsen bevinden zich in de schoolomgeving. Voor de school is er een kiss en ride zone, waar men heel even met de wagen kan stoppen om er leerlingen af te zetten of op te halen, en daarna weer door te rijden.

De fietsenstalling voor leerlingen bevindt zich op het schoolterrein. Fietsers verlaten de school als eerst. Ze stappen de school uit met de fiets aan de hand.

Leerlingenvervoer

Afspraken rond en organisatie van het leerlingenvervoer vindt u terug in het schoolreglement.

Onze schoolbus brengt de leerlingen (gratis) van de verschillende vestigingsplaatsen  naar het hoofdgebouw en terug. U ontvangt het busreglement bij de inschrijving.